A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бовшівська гімназія
імені Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі" Бурштинської міської ради
Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, відзначається День Збройних Сил України У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію - захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

13:40 06.12.2022

Допомога ЗСУ

Наближаємо Перемогу всіма можливими способами, адже надійний тил є важливим елементом боротьби за існування української нації, відстоювання наших кордонів та права на майбутнє Долучилися до збору продуктів для наших захисників Дякуємо учням, батькам та працівникам гімназії.

20:35 25.11.2022

День Пам'яті жертв Голодомору

"У 2022–2023 роках Україна вшановує 90-ті роковини Голодомору-геноциду. Цю скорботну дату ми згадуємо сьогодні в реаліях нової боротьби за виживання української нації. Через 90 років після вчинення Голодомору-геноциду на теренах України Росія вчиняє новий геноцид – війною. Одвічний ворог нас знову намагається «денаціоналізувати» та упокорити, щоб не випустити з-під свого впливу та не допустити зміцнення української державності. Методи новітнього путінського режиму мало відрізняються від сталінських: вбивства, терор голодом і холодом, залякування, депортації.

19:53 25.11.2022

День української писемності та мови

День української писемності та мови  - нагода вчергове сказати: Мова - важлива!🇺🇦 "Паляниця" на блокпостах уже стала частинкою історії нашої мови. Як і вогнища з українських книг на тимчасово окупованих територіях. Як і слова Тараса, які проступають з-під знятої агітації ворога. Як і тисячі людей з усього світу, які захотіли вивчити мову свободи. Сьогодні вкотре за історію нашого слова мова тримає в руках меч. І хай не всі з нас нині боронять мову зі зброєю в руках, але учні та вчителі нашої гімназії в цей день вшанували наше могутнє Слово. Об 11:00 годині учні 8-9 класів написали Всеукраїнський диктант Національної єдності, опісля - взяли участь у вікторині " Ми знаємо українську мову", декламували вірші, в яких відомі поети описували красу та співучість нашої мови  💙💛

20:58 22.11.2022

День Гідності та Свободи

Сьогодні не просто День Гідності і Свободи. Сьогодні річниці початку ДВОХ Майданів: Помаранчевої Революції та Революції Гідності

19:49 21.11.2022

Вибори президента гімназії

Вибори президента гімназії - відповідальний та серйозний крок. Тому кандидатами на цю посаду були обрані найкращі учні! Кожен з них представив свою програму та обіцяв , що за його президенства життя гімназії заграє яскравішими фарбами.

20:41 18.10.2022

Всесвітній день захисту тварин

Всесвітній день захисту тварин - це свято, яке допомагає об'єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. Живе спілкування з чотирилапими чи пернатими друзями - найприємніші моменти в житті дітей. Наші учні також мають домашніх улюбленців та долучились до цієї справи. Діти знають і пам'ятають, що ми - одна велика сім'я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.

20:38 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора